Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ


ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ


Η Φιλαρμονική της πόλης μας ιδρύθηκε το 1850 από επιφανείς Λευκαδίτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης. Είναι το πιο παλιό σωματείο της Λευκάδας και επίσης η δεύτερη σε παλαιότητα Φιλαρμονική σε πανελλήνιο επίπεδο. Έχει πάρει μέρος σε πολλές σημαντικές εκδηλώσεις, όπως στους πρώτους Ολυμπιακούς αγώνες το 1896, και έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις και βραβεία (Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών 1983).

   Σήμερα η Φιλαρμονική αποτελείται απο 1000 περίπου μέλη νεαρής κυρίως ηλικίας, και αποτελεί πλέον μια παράδοση για τον τόπο. Στους κόλπους της λειτουργεί μουσική σχολή, Μπάντα και Μπαντίνα. Πέρα από τις υπηρεσίες που παρέχει στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, αποτελεί και μια ευκαιρία για τους νέους να έρθουν σε επαφή με τη μουσική και να λειτουργήσουν μέσα σε μία ομάδα, όπως επισης και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους μέσα από τα ταξίδια που διοργανώνει για τα μελη της μπάντας σε Ελλάδα και εξωτερικό.
   Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλά παιδιά του σχολείου μας που ανηκουν στην μπάντα ή φοιτούν στη φιλαρμονική. Το σωματείο, όμως, δέχεται ευχαρίστως κάθε νέο μαθητή.

Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα του σωματείου:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΑΣ

Λευκάδα

Συντεταγμένες: 38°43′04″N 20°38′38″E


Η Λευκάδα είναι το τέταρτο σε έκταση ελληνικό νησί του Ιονίου πελάγους και των Επτανήσων. Βρίσκεται νότια της Κέρκυρας και πλησίον των ακτών της Αιτωλοακαρνανίας όπου στην αρχαιότητα πίστευαν ότι ήταν χερσόνησος αυτής. Σήμερα χωρίζεται από τον μικρό αλλά ιστορικό πορθμό του Δρεπάνου. Έχει σχήμα ελλειψοειδές. Κυριότερες πηγές πλούτου ο τουρισμός, η ελαιουργία, αμπελουργία και η αλιεία. Από τις ανασκαφές που έκανε ο Δαίρπφελντ υποστηρίζει ότι το νησί αυτό είναι η πραγματική (Ομηρική) Ιθάκη του Οδυσσέα.


Σήμερα αποτελεί ομώνυμο νομό με πρωτεύουσα την πόλη της Λευκάδας. Κοντά στο νησί βρίσκονται οι μικρές νησίδες Μεγανήσι, Σπάρτη, Σκορπιός, Αρκούδι, Άτοκος, Καστός, Κάλαμος κ.ά. Παλαιότερα ονομαζόταν Άγια Μαύρα (Σάντα Μάουρα) από τον ναό της Αγίας Μαύρας που είχαν οικοδομήσει οι Φράγκοι κατά τον 13ο αιώνα στο ομώνυμο επιθαλάσσιο φρούριο.

Η Λευκάδα διαθέτει πολλές γραφικές παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς που χαρακτηρίζονται από τα γαλαζοπράσινα νερά τους τα οποία τις κατατάσσουν στις ομορφότερες της χώρας αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου. Η διάσημη παραλία της Πόρτο Κατσίκι έχει κατά καιρούς ψηφιστεί απο διεθνή τουριστικά περιοδικά ως η ομορφότερη παραλία της Μεσογείου.


Διοικητική διαίρεση - πληθυσμός


Η παραλία Εγκρεμνοί στα νότια της Λευκάδας

Η Λευκάδα μαζί με τα νησιά Μεγανήσι, Καστό και Κάλαμο αποτελεί το Νομό Λευκάδας, το μικρότερο νομό της χώρας. Ανήκει στην περιφέρεια Ιόνιων νησιών. Ο νομός έχει, κατά την απογραφή του 2001, 22.506 κατοίκους, ενώ το νησί της Λευκάδας έχει 20.751 κατοίκους. Πρωτεύουσα του νομού είναι η πόλη της Λευκάδας με 6.903 κατοίκους. Άλλες σημαντικές πόλεις είναι η Λυγιά (739 κ.), το Νυδρί (865 κ.), η Καρυά (989), τα Λαζαράτα (454) και η Νικιάνα (666 κ.).

Ο νομός περιλαμβάνει τους εξής δήμους:

• Δήμος Απολλωνίων με έδρα τη Βασιλική (3.235)

• Δήμος Ελλομένου με έδρα το Νυδρί (3.352)

• Δήμος Καρυάς με έδρα την Καρυά (1.427)

• Δήμος Λευκάδας με έδρα τη Λευκάδα (10.875)

• Δήμος Μεγανησίου με έδρα το Κατωμέρι (1.092)

• Δήμος Σφακιωτών με έδρα τα Λαζαράτα (1.862)

Υπάρχουν και δύο κοινότητες:

• Κοινότητα Καλάμου (543)

• Κοινότητα Καστού (120)



Η Λευκάδα. Χαρακτικό των Stanfield & E. Finden. Λονδίνο 1833


• Ιωάννης Ζαμπέλιος, δικαστικός, συγγραφέας (1787 - 1856)

• Γεώργιος Τερτσέτης, νομικός, ποιητής (1800 - 1880)

• Σπυρίδων Ζαμπέλιος, ιστορικός (1815 - 1881)

• Αριστοτέλης Βαλαωρίτης, ποιητής (1824 - 1879)

• Λευκάδιος Χερν, ποιητής και συγγραφέας (1850 - 1904), εθνικός ποιητής της Ιαπωνίας

• Δημήτριος Γολέμης, αθλητής (1877 - ;), χάλκινος Ολυμπιονίκης το 1896, στα 800 μ.

• Άγγελος Σικελιανός, ποιητής (1884 - 1951)

• Τζαβαλάς Καρούσος, ηθοποιός (1904 - 1969)

• Γεράσιμος Γρηγόρης, λογοτέχνης (1907 - 1985)

• Νίκος Σβορώνος, ιστορικός (1910 ή 1911) - 1989

• Θεόδωρος Στάμος, ζωγράφος, πρωτοπόρος του αφηρημένου εξπρεσσιονισμού (1922 - 1997)

• Πανταζής Κοντομίχης, φιλόλογος, συγγραφέας, λαογράφος (1924)

• Δέσποινα Θεμελή-Κατηφόρη, ιστορικός (1931 - 1988)

• Αριστόξενος Σκιαδάς, καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών (1932 - 1994)

• Απόστολος Κακλαμάνης, πολιτικός (1936)

• Ηλίας Λογοθέτης, ηθοποιός (1938)

• Αγνή Μπάλτσα, τραγουδίστρια της όπερας (1944)

• Γιάννης Κονιδάρης, εκδότης (1947 - 2007)

• Δημήτριος Παξινός, δικηγόρος, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (1949)

• Γιάννης Σολδάτος, συγγραφέας, σκηνοθέτης, εκδότης (1952)

• Έλλη Στάη, δημοσιογράφος (1954)

• Μαρία Βαμβακινού, πολιτικός (1959), μέλος της βουλής των αντιπροσώπων στην Αυστραλία από το 2001.

• Ευαγγελία Αραβανή, μοντέλο (1986), Σταρ Ελλάς 2005

Κριτικές για το Avatar

Ενθουσιώδεις οι κριτικές για το Avatar

Διθυραμβικές ήταν οι πρώτες κριτικές για το «Avatar», τη νέα ταινία του Τζέιμς Κάμερον, η οποία θεωρείται πλέον άξιος διάδοχος της υπερπαραγωγής του 1997, «Τιτανικός».
Μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, την Πέμπτη, πλήθος κριτικών έσπευσε να αξιολογήσει την ταινία παρόλο που αρχικά δεν επιτρέποταν η δημοσίευση κριτικών μέχρι τη Δευτέρα. Ένας κριτικός χαρακτήρισε τον Κάμερον ως "βασιλιά του κόσμου" ενώ άλλος επεσήμανε ότι σηματοδοτεί την «έναρξη μιας νέας κινηματογραφικής εποχής». Η υποδοχή ήταν τόσο θερμή που το στούντιο προχώρησε στην άρση του εμπάργκο.
"Το Avatar είναι ένα συγκλονιστικό θέαμα" έγραψε ο κριτικός των Times, δίνοντάς του τέσσερα στα πέντε αστέρια.
Η εφημερίδα Guardian χαρακτήρισε την τεχνολογία "φοβερή" και τα εφέ "αξιοσημείωτα", προσθέτοντας ότι οι δημοσιογράφοι μετά την ανεπίσημη προβολή της ταινίας, "έφυγαν χωρίς να αισθάνονται καμία αμφιβολία ότι με την ταινία αυτή, ο Τζέιμς Κάμερον έκανε ένα βήμα πέρα από οτιδήποτε είχαν δει προηγουμένως".
Το Hollywood Reporter αποκάλεσε την ταινία "τιτάνια" υπογραμμίζοντας ότι "η μαγεία του κινηματογράφου επέστρεψε! Δώδεκα χρόνια μετά [σ.σ. τον Τιτανικό] ο Τζέιμς Κάμερον απέδειξε αυτό που ήθελε: Είναι ο βασιλιάς του κόσμου". Ο αρθρογράφος πρόσθεσε: "Η μόνη ερώτηση είναι: Πως θα καταφέρει ο Κάμερον να το ξεπεράσει αυτό;".
 Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Τζέιμς Κάμερον Η βρετανική "Sun" έγραψε: "Είναι μια 3D ταινία, την οποία οι άνθρωποι θα βλέπουν στο μέλλον, σχολιάζοντας το πως άλλαξε τον κινηματογράφο». "Ο μόνος λόγος που το 'Avatar' δεν θα ξεπεράσει τον 'Τιτανικό' στα box office είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετές αίθουσες στον κόσμο για να προβάλλουν αυτό το 3D θαύμα", πρόσθεσε.
Ο Κάμερον βρέθηκε με τους πρωταγωνιστές Σιγκούρνι Γουίβερ, Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόι Σαλντάνα και Στίβεν Λανγκ στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας επιστημονικής φαντασίας, που χρειάστηκε 15 χρόνια για να ολοκληρωθεί και ενδέχεται να είναι η πιο ακριβή ταινία που έχει γυριστεί.
Η ταινία είναι η πρώτη δουλειά του Κάμερον μετά τον "Τιτανικό", που κέρδισε 11 Όσκαρ. Το Avatar αποτελείται από 40% ζωντανή δράση και 60% εικόνες που προέρχονται από υπολογιστή (τεχνολογία CGI).
Η υπόθεση εκτυλίσσεται στον 22ο αιώνα στον μακρινό πλανήτη, Πανδόρα. Στην καρδιά ενός αχανούς τροπικού δάσους, ξεσπά διαμάχη μεταξύ μιας φυλής αυτοχθόνων και μιας ομάδας γήινων με αποστολή την λεηλασία ενός πολύτιμου μετάλλου. Σύμφωνα με το σκηνοθέτη, η ταινία αποτελεί μια προειδοποίηση στους ανθρώπους για την μόλυνση του περιβάλλοντος.
Για να δείτε το trailer της ταινίας μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

OIKΟΛΟΓΙΑ

Οικολογία : το μέλλον ανήκει στο πράσινο!


Η Οικολογία είναι ένας ορισμός που έχει δώσει ο άνθρωπος στη στάση του απέναντι στα ζώα και το περιβάλλον. Τώρα πλέον ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που έχει ευαισθητοποιηθεί με το θέμα αυτό είναι ενεργό μέλος στις προσπάθειες που γίνονται για να αποφευχθούν και άλλες καταστροφές.

Γι’ αυτό το λόγο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν δημιουργηθεί οργανισμοί που κύριο μέλημά τους είναι η οικολογία.



Για παράδειγμα στη Λευκάδα στη οποία διαμένουμε υπάρχει ένα σωματείο ζωόφιλων, που λέγεται LAWS το οποίο δρα καθημερινώς για την εξάλειψη του μεγάλου προβλήματος που έχουν δημιουργήσει κάποιοι επιτήδειοι δηλητηριάζοντας αδέσποτα ζώα και κυρίως σκυλιά που έχουν εγκαταλειφθεί αβοήθητα στο δρόμο από ανίκανους και ανεύθυνους ιδιοκτήτες.

Το συγκεκριμένο σωματείο λόγω της συνεχούς λειτουργίας του και του μικρού για τα δεδομένα του προβλήματος προσωπικού χρειάζεται περισσότερους εθελοντές. Και εμείς μέσω το blog μας σας προσκαλούμε όλους εσάς στον αγώνα μας ενάντια στη σκληρότητα κάποιων ανθρώπων που εγκαταλείπουν και βλάπτουν τα ζώα. Γι’ αυτό και αν θέλετε να μας βοηθήσετε και συμβάλετε και εσείς σε αυτό μας το έργο μπορείτε να εγγραφείτε ή αυτοπροσώπως στο σωματείο ή να εγγραφείτε στο blog μας δίνοντας μας λύσεις και τρόπους για να εξαλείψουμε το πρόβλημα.
 Για περισσότερες πληροφορίες και υλικό για την δράση του σωματίου συνδεθείτε  με την ακόλουθη σελίδα http://lawslefkada.wordpress.com/

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Οι απορίες ενός μικρού κοριτσιού..

Ένα κοριτσάκι, παρακολουθώντας για πρώτη φορά ένα γάμο, ψιθυρίζει στην μητέρα του :
- ” Γιατί η νύφη φοράει λευκά ; ”
- ” Γιατί το λευκό είναι το χρώμα της χαράς και σήμερα είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής της ! ” , απαντάει η μητέρα της , όσο πιο απλά μπορούσε.
Το κοριτσάκι μετά από λίγη σκέψη , λέει :
- ” Τότε ο γαμπρός γιατί φοράει μαύρα ; ”

Από το παράθυρο του νοσοκομείου!

Δύο άντρες πολύ σοβαρά άρρωστοι, ήταν στο ίδιο δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Στον έναν επιτρέπονταν να μένει καθιστός μία ώρα το απόγευμα γιατί τον βοηθούσε να φύγουν τα υγρά από τους πνεύμονες. Το κρεβάτι που βρισκότανε ακριβώς δίπλα στο παράθυρο του δωματίου. Ο άλλος άντρας έπρεπε να βρίσκεται συνέχεια ξαπλωμένος σε ακινησία και ένας μεσότοιχος που βρισκόταν μεταξύ των κρεβατιών δεν του επέτρεπε να κοιτάει έξω από το παράθυρο.
Οι άντρες κατέληξαν να μιλάνε ατελείωτα. Μιλούσαν για τις συζύγους τους, τις οικογένειες τους, τα σπίτια τους ,τις δουλειές τους, την θητεία τους στον στρατό, ακόμα και για το που είχαν πάει διακοπές. Κάθε απόγευμα ο άντρας που του επιτρεπόταν να μένει καθιστός περιέγραφε στον συγκάτοικο του όλα όσα έβλεπε από το παράθυρο του δωματίου.

Ο άντρας που βρισκόταν σε αναγκαστική ακινησία άρχιζε να καταλαβαίνει πως ζει για αυτές τις μοναδικές απογευματινές ώρες, που η άποψη του μεγάλωνε και ζωντάνευε από όλη την δραστηριότητα και τα χρώματα του έξω κόσμου.

Το παράθυρο έβλεπε σε ένα πάρκο με μια θαυμάσια λίμνη. Πάπιες και κύκνοι κολυμπούσαν εκεί, και τα παιδιά έπαιζαν με μικρά μοντέλα σκαφών στο νερό. Νεαρά ζευγάρια περπατούσαν πιασμένα χέρι χέρι μέσα στα υπέροχα λουλούδια που είχαν τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Τεράστια παλιά δέντρα στέκονταν με χάρη επάνω στο έδαφος και μια υπέροχη θέα του ουρανοξύστη της πόλης φαινόταν από μακριά.

Καθώς ο άντρας δίπλα στο παράθυρο εξηγούσε όλες αυτές τις όμορφες λεπτομέρειες, ο άντρας στο διπλανό κρεβάτι φαντάζονταν όλα αυτά που άκουγε. Ένα απόγευμα ο άντρας που ήταν δίπλα στο παράθυρο, περίγραφε μια παρέλαση που περνούσε. Παρόλο που ο άντρας στο δίπλα κρεβάτι δεν μπορούσε να ακούσει τον ήχο της μπάντας, μπορούσε και μόνο με τα μάτια του μυαλού του να δει τους κλόουν που χόρευαν, τα πολύχρωμα άρματα και τα όμορφα διακοσμημένα αυτοκίνητα και άλογα.

Οι μέρες πέρασαν. Ο άντρας που δεν μπορούσε να δει από το παράθυρο άρχισε να επιτρέπει σπόρους έχθρας να αναπτύσσονται μέσα του. Όσο και να εκτιμούσε τις περιγραφές του συγκατοίκου του, εύχονταν μέσα το να ήταν αυτός ο οποίος θα μπορούσε να δει την θέα από το παράθυρο. Άρχισε να αποστρέφεται στον συγκάτοικο του και στο τέλος ο πόθος του να είναι δίπλα στο παράθυρο τον έφερε σε απόγνωση.

Ένα πρωινό σε μια επίσκεψη της νοσοκόμας στο δωμάτιο βρήκε τον άντρα δίπλα στο παράθυρο νεκρό. Είχε πεθάνει ειρηνικά μέσα στον ύπνο του. Λυπημένα κάλεσε τους νοσοκόμους και απομάκρυνε το πτώμα του.

Μετά από ένα χρονικό διάστημα για να μην θεωρηθεί και απρέπεια ο άντρας ζήτησε να μετακινηθεί στο κρεβάτι που βρίσκονταν δίπλα στο παράθυρο. Εκείνη με πολύ προθυμία τον μετακίνησε και φρόντισε να είναι άνετος. Σιγά-σιγά στηρίχθηκε με πόνο στον αγκώνα του να σηκωθεί να ρίξει μια ματιά στον έξω κόσμο. Επιτέλους θα μπορούσε να δει τον έξω κόσμο και όλες τις δραστηριότητες του.

Αυτό που είδε ήταν ένας κενός τοίχος!

Κάλεσε την νοσοκόμα και την ρώτησε: Πώς μπορούσε ο συγκάτοικος μου να βλέπει όλα αυτά που μου περίγραψε; Πώς μπορούσε να μου μιλάει για τόσο ομορφιά και με τόσες λεπτομέρειες, όταν αυτό που φαίνεται από αυτό εδώ το παράθυρο είναι ένας παλιός και βρώμικος τοίχος;

Και η νοσοκόμα του απάντησε: "Ω Θεέ μου... Δεν το ξέρατε πως ο πρώην συγκάτοικος σας ήταν τυφλός; Δεν μπορούσε να δει καν τον τοίχο, ίσως ήθελε να σας ενθαρρύνει."

Εάν ζείτε μια ζωή βασανίζοντας τον εαυτό σας για το τι έχουν οι άλλοι, πιθανότατα να χάσετε την χαρά του να γίνετε αποδέκτες αυτών που οι άλλοι θέλουν να σας δώσουν.


By Viku

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

πανελλαδικές εξετάσεις 2010



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΑΙΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ -ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β') ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ (1-20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΩΝ 






Η παρακάτω ενότητα  είναι από το ΚΕΣΥΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΕΙ - ΤΕΙ
(ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι του 2009! Του 2010 δεν κυκλοφόρησαν ακόμη)-

Τι ψάξαμε στο Google το 2009; Δείτε τα αποτελέσματα του ετήσιου Zeitgeist.


Και φέτος η Google έδωσε στη δημοσιότητα το ετήσιο «Zeitgeist», το οποίο αποτελεί μία ματιά στο 2009 μέσα από τις αναζητήσεις στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης.
Το Google Zeitgeist δίνει τη δυνατότητα να δούμε ποια θέματα τράβηξαν το ενδιαφέρον του κοινού σε όλο τον πλανήτη. Οι πιο δημοφιλείς όροι αναζήτησης, σε πάνω από πενήντα χώρες, εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της Google (google.com/zeitgeist2009) και εμείς σας παρουσιάζουμε τους πιο δημοφιλείς όρους αναζήτησης παγκοσμίως αλλά και ειδικά για την Ελλάδα…

Οι δέκα πιο δημοφιλείς όροι αναζήτησης παγκοσμίως για το έτος 2009 είναι:

1. Michael Jackson
2. facebook
3. tuenti (ισπανόφωνο social network)
4. twitter
5. sanalika (εικονικός κόσμος με βάση την Τουρκία)
6. new moon
7. gaga lady
8. Windows 7
9. dantri.com.vn  (ειδησεογραφική υπηρεσία στο Βιετνάμ)
10. torpedo gratis (πορτογαλόφωνο social network)
Ειδικότερα σε ότι αφορά την Ελλάδα οι δημοφιλέστεροι όροι αναζήτησης δεν κρύβουν μεγάλες εκπλήξεις και έχουν ως εξής:

1. facebook
2. youtube
3. in
4. games
5. lyrics
6. google
7. yahoo
8. video
9. tube
10. msn

Παράλληλα τα στοιχεία για τις αναζητήσεις που σημειώνουν υψηλό ρυθμό ανόδου στην Ελλάδα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον καθώς δείχνουν τις υψηλές προτιμήσεις για ιστοσελίδες και blog με παραπολιτικές ειδήσείς και gossip.

1. Facebook login
2. Troktiko
3. Zougla
4. Paixnidia
5. Facebook
6. Gamato
7. Greek movies
8. Meteo
9. YouTube
10. Παιχνίδια

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Προτάσεις- Ιδέες

Θέλετε να πάτε μια βόλτα ? Θέλετε να βγείται από το σπίτι γιατί βαρεθήκατε τις σαχλαμάρες της τηλεόρασης ? Να κάποιες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε που θα πάτε....


Προβολές Δεκέμβρη και Γενάρη από την Κινηματογραφική Λέσχη Ορφέα.

δημοτικός κινηματογράφος