Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Κερδισμένοι Chrome και Internet Explorer από τα στατιστικά Ιουλίου

Η χρήση των browser σε παγκόσμιο επίπεδο τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία τής Net Applications, ανέδειξε νικητές τον Chrome και τον Internet Explorer, ως προς...  


Η χρήση των browser σε παγκόσμιο επίπεδο τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία τής Net Applications, ανέδειξε νικητές τον Chrome και τον Internet Explorer, ως προς την αύξηση που παρουσίασαν τα μέριδιά τους.

Ο Internet Explorer συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση, με τις διάφορες εκδόσεις του που χρησιμοποιούνται να αθροίζουν ένα συνολικό ποσοστό της τάξης του 56,61%, το οποίο είναι κατά 0,46% υψηλότερο σε σχέση με τον Ιούνιο.

Ο Chrome βελτίωσε το μερίδιό του από το 17,17 στο 17,76%, ενώ ο μεγάλος χαμένος ήταν ο Firefox, ο οποίος έχασε 0,86% πέφτοντας στο 18,29%.

Ο Firefox μπορεί μεν να κρατά ακόμη τη δεύτερη θέση, το ποσοστό του όμως είναι το χαμηλότερο που έχει καταγραφεί εδώ και 50 μήνες.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους δύο δημοφιλείς browsers, ο Safari σημείωσε μικρή πτώση κατά 0,13% και βρίσκεται στο 5,42%, το ίδιο και ο Opera, ο οποίος με μειωμένο μερίδιο κατά 0,09%, βρίσκεται στο 1,49%.

Τα στοιχεία προέρχονται από την Net Applications και προκύπτουν από τις επισκέψεις 160 εκατομμυρίων μοναδικών χρηστών σε 40.000 web sites παγκοσμίως.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου