Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

OIKΟΛΟΓΙΑ

Οικολογία : το μέλλον ανήκει στο πράσινο!


Η Οικολογία είναι ένας ορισμός που έχει δώσει ο άνθρωπος στη στάση του απέναντι στα ζώα και το περιβάλλον. Τώρα πλέον ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που έχει ευαισθητοποιηθεί με το θέμα αυτό είναι ενεργό μέλος στις προσπάθειες που γίνονται για να αποφευχθούν και άλλες καταστροφές.

Γι’ αυτό το λόγο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν δημιουργηθεί οργανισμοί που κύριο μέλημά τους είναι η οικολογία.



Για παράδειγμα στη Λευκάδα στη οποία διαμένουμε υπάρχει ένα σωματείο ζωόφιλων, που λέγεται LAWS το οποίο δρα καθημερινώς για την εξάλειψη του μεγάλου προβλήματος που έχουν δημιουργήσει κάποιοι επιτήδειοι δηλητηριάζοντας αδέσποτα ζώα και κυρίως σκυλιά που έχουν εγκαταλειφθεί αβοήθητα στο δρόμο από ανίκανους και ανεύθυνους ιδιοκτήτες.

Το συγκεκριμένο σωματείο λόγω της συνεχούς λειτουργίας του και του μικρού για τα δεδομένα του προβλήματος προσωπικού χρειάζεται περισσότερους εθελοντές. Και εμείς μέσω το blog μας σας προσκαλούμε όλους εσάς στον αγώνα μας ενάντια στη σκληρότητα κάποιων ανθρώπων που εγκαταλείπουν και βλάπτουν τα ζώα. Γι’ αυτό και αν θέλετε να μας βοηθήσετε και συμβάλετε και εσείς σε αυτό μας το έργο μπορείτε να εγγραφείτε ή αυτοπροσώπως στο σωματείο ή να εγγραφείτε στο blog μας δίνοντας μας λύσεις και τρόπους για να εξαλείψουμε το πρόβλημα.
 Για περισσότερες πληροφορίες και υλικό για την δράση του σωματίου συνδεθείτε  με την ακόλουθη σελίδα http://lawslefkada.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου