Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Το 1ο Λύκειο Λευκάδας πήρε μέρος στην Α΄ Φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου




        Το 1ο Λύκειο Λευκάδας  πήρε μέρος στην Α΄  Φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου με 12 μαθητές –τριες  που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Λευκάδας την  Πέμπτη 28/3/2013.
       Την καλύτερη επίδοση των  αγώνων την πέτυχε η μαθήτρια μας Πολίτη Κορίνα (πρωταθλήτρια Ελλάδας και μέλος της Εθνικής Ομάδας) στα 100μ. με επίδοση 12΄΄19. Αυτό  της έδωσε την πρόκρισή της στη Β΄ Φάση  σχολικού που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στα Γιάννενα.
      Πρώτοι  επίσης ήταν: ο Καρύδης Άγγελος στη σφαιροβολία , ο Κονιδάρης Βησσαρίων στον ακοντισμό, η  Θεοχάρη  Χριστιάννα      στα 200μ. και , η Ζαβιτσάνου Θεοδώρα στο μήκος . Ενώ κατατάχθηκαν δεύτεροι οι μαθητές: Πουρνάρας Νίκος στον ακοντισμό  , Πολίτης Σπύρος στα 800μ., Καββαδάς Ζώης στα 100μ. και Σέρβος Κωνσταντίνος στη σφαίρα.
Συμμετείχαν αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη προσπάθειά του λόγω τραυματισμού , η Κατηφόρη Ειρήνη και ο Κοντογιώργης Δημήτρης.
Ο  Μπελεγρίνος Νίκος ήταν τρίτος στον ακοντισμό αλλά συμμετείχε εκτός συναγωνισμού, λόγω του περιορισμού των δύο συμμετοχών ανά αγώνισμα ανά σχολείο.
Καλή επιτυχία στη μαθήτρια μας Πολίτη Κορίνα  και στο μαθητή του 2ου Λυκείου Κοντογιώργη Χαράλαμπο που θα συμμετέχει στο όχταθλο , στη Β΄Φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου